Zorgboerderij en Atelier Inner-Art
 

INNER-ART


Inner-Art  is een Atelier waar oorspronkelijk gewerkt werd  aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording door middel van persoonlijke gesprekken en coaching, cursussen, lezingen en workshops.

In de loop der  vele jaren  werd het atelier ook bekend om de wel 650 verschillende tekstkaarten.  Het atelier biedt daarnaast voor bezoekers een expositie van unieke mandala tekeningen, boeken van Gera die ook auteur, natuurgeneeskundige en geestelijk hulpverlener is. Sinds de zorgboerderij gestart is, is het atelier ook in het gebruik genomen als deels zorgverblijf. Bezoekers kunnen nog steeds terecht voor  bezichtiging. 

Het atelier voor bewustwording is ontstaan in 1996. Na vele exposities door het land met de mandala’s kwamen er de boeken en de tekstkaarten bij, , maar ook Workshops en Cursussen mandalatekenen,  Cursussen persoonlijke ontwikkelingen, Gespreksgroepen voor jong en oud, Persoonlijke Coaching, Hulpverlening bij levens- en geloofsvragen. Velen vonden  ( verdieping in )  geloofsbeleving.  Met behulp van wetenschappelijke ( medische) kennis, kennis van geestelijke  gang van zaken, kennis van de Kwantum Fysica, natuurgeneeskunde en ervaringen uit allerlei geloofsstromingen en ervaringen door tijden heen door mensen beleefd, kunnen bij elkaar gebracht, beter inzicht geven in wat er in de bijbel is beschreven, wat daaruit is weggelaten, wat goed, maar ook niet goed is begrepen.  Daarbij het intuïtieve woord en we brengen onmisbare waardevolle kennis in een helderder daglicht, waardoor inzicht groeit en het leven meer zin krijgt.

 
&

INNER-ART

ZORGBOERDERIJ

ATELIER

Zorgboerderij en Atelier Inner-Art
Zorgboerderij en Atelier Inner-Art
Zorgboerderij en Atelier Inner-Art

ATELIER INNER-ART

LEZINGEN   

INNER-ART