Zorgboerderij en Atelier Inner-Art Gera Hoogendoorn
 

VOORSTELLEN

 

Gera Hoogendoorn-Verhoef, is natuurgeneeskundige, heeft jaren praktijk gevoerd ( Fytotherapie, irisdiagnose, algehele Reflexologie en Orthomoleculaire voeding). Op gegeven moment koos zij ervoor om middels het woord mensen te helpen in hun proces van lichamelijke en geestelijke gezondheid. Omdat  een bepaalde geestelijke houding, overtuiging of ook onwetendheid  de basis is van aard en mate van lichamelijke gezondheid of ziekte, wil Gera bijdragen in verdieping van inzicht dat de weg van allerlei lijden drastisch kan bekorten, of zelfs kan voorkomen, waar de ziel sterk is en haar doel en afkomst begrijpt. De algemeen Christelijke leer, zoals deze ooit bedoeld is ( maar helaas nogal eens is verworden  tot allerlei dogma's, automatisme en verkeerde voorstelling van zaken)  en zoals deze in b.v. het werk van Jakob Lorber door God zelf is teruggegeven aan de mensheid, is voor Gera het belangrijkste uitgangspunt voor haarzelf, haar gezin en de wijze van hulpverlening.

Ook via het (mandala) tekenen hielp zij mensen op weg om meer inzicht in hun persoonlijkheid

maar ook in het leven in zijn algemeen te ontwikkelen.


Atelier Inner-Art is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten om middels gesprek, lezingen, workshops, zondagochtend diensten, inzicht in geestelijke zaken en hun verbanden met het materiële, te vergroten.

Ook runt zij samen met haar man en dochters  de Zorgboerderij voor dagbesteding voor cliënten uit allerlei doelgroepen.

Via deze site, boeken en artikels en blog van Gera, hoopt zij het nodige bij te dragen in het bewustwordingsproces van de mens, met als doel meer (geestelijke) gezondheid en vrede te helpen ontstaan.

 

BLOG

 

Via de blog kunt u lezen wat Gera plaatst aan wetenswaardigheden, reacties op bijzonderheden, enz.

Ook kunt u in de loop der tijd lezingen downloaden.

 
&

INNER-ART

ZORGBOERDERIJ

ATELIER

ATELIER INNER-ART

Zorgboerderij en Atelier Inner-Art Gera Hoogendoorn

LEZINGEN   

INNER-ART   

Zorgboerderij en Atelier Inner-Art Gera Hoogendoorn